Informatii utile despre iluminat

Test lanterna de cap Ledlenser Mh11 cu aplicația Ledlenser connect pentru telefon

Ledlenser Mh11

Lanterna de cap Ledlenser Mh11este o sursă puternică de iluminare exterioara, dotată cu cea mai recentă tehnologie, într-un pachet ușor. Oricare ar fi aventura ta - drumeții, ciclism, alpinism, camping auto, vâslit - ai nevoie de un tip de sursă de lumină portabilă. Când vine vorba de pregătirea meselor la acel camping îndepărtat sau de verificarea interiorului întunecat al compartimentului de depozitare a caiacului, trebuie să vezi ce faci, așa cum umila făclie a devenit omniprezentă cu activități de aventură.

Ca și în cazul oricărui echipament de aventură, tehnologia de iluminare portabilă a avansat incredibil în ultimul deceniu; de pe vremea luminilor mici alimentate cu baterii AA sau AAA, care abia se luminau la câțiva metri în fața, am trecut la frontala Ledlenser MH11 de înaltă tehnologie, cu mare putere. Acesta lanterna mare (mai ales în ceea ce privește puterea - mai multe despre asta mai târziu) reprezintă cel mai bun dintre cele mai noi tehnologii de iluminare, inclusiv conexiunea pentru smartphone Bluetooth care vă permite să modificați setările de lumină (dintre care există trei) și care sunt incluse într-ub pachet robust și ușor.

MH11 este evaluat la IP54 pentru pătrunderea apei, deci este capabil să reziste particulelor de praf și stropilor de apă.

Lanterna Ledlenser MH11 este alimentata de o baterie reîncărcabilă de 3,7 volți, 11,84 Watt-oră (Wh) litiu-ion și oferă trei setări principale de lumină

  • Putere (750 lumeni)
  • Putere medie (300 lumeni)
  • Putere redusă (10 lumeni) 

Citeste