Cele mai bune lanterne pentru mecanici

Lanterne Ledlenser pentru mecanici

Indiferent dacă sunteți un mecanic cu normă întreagă sau un pasionat de mașini care se bucură de niște lucrări de bricolaj acasă în garaj, este esențial să puteți vedea ce faceți sub mașină sau în jurul compartimentului motorului.

Când vine vorba de cea mai bună lanterna pentru aceste proiecte, sfaturile experților noștri sunt:

Optează pentru o lanterna de cap. Acest lucru poate părea evident, dar mulți oameni încă încearcă să folosească lanterne de mana pentru a lucra la mașini. Lanterne de cap sunt ideale, deoarece vă permit să lucrați cu mâinile libere, iar cele cu montare frontală sunt chiar mai bune, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la faptul că un acumulator vă poate lovi în partea din spate a capului. Câteva dintre alegerile noastre de top care se încadrează în această categorie sunt ISEO5R,  H5R sau MH6.

Fiți pregătiți pentru orice muncă dificilă care trebuie făcută. Dacă trebuie să inspectați o anumită parte care se află într-un spațiu restrâns, cum ar fi compartimentul motorului mașinii, veți avea nevoie de o lumină care să se potrivească, cum ar fi lanterne stilou sau luminile mici de lucru. Aceste opțiuni sunt ușor de navigat prin spații înguste, deoarece nu ocupă mult spațiu. Alegerea noastră principală în acest scop este iW4R, care vă va oferi două opțiuni „Flood Light”, ceea ce înseamnă că puteți lumina un spațiu mai larg, dar are și un „Spot Beam”, astfel încât să vă puteți concentra pe o zonă mai specifică atunci când este necesar.  iW4R este reîncărcabil și vine cu un clip, astfel încât să puteți atașa la buzunarul cămășii și să utilizați lumina în timp ce este în buzunar, ceea ce înseamnă că mâinile sunt libere.

Nu lăsați uleiul să vă împiedice. Dacă lucrați la o mașină, obțineți ulei, grăsime și alte substanțe pe mâini și pe produse de iluminat. De aceea, lanternele noastre de serie „Industriale” au o prindere cu diamant pentru a ajuta la oprirea alunecării lanternei. Produse precum i7R vine, de asemenea, cu un șnur de protecție pentru mână și protecție pentru rulare, pentru a vă asigura că torța este întotdeauna acolo unde ați lăsat-o.

Fii flexibil. Dacă urmează să lucrați la diferite părți ale mașinii, este important să aveți o lumină funcțională care poate fi poziționată în diferite moduri în jurul mașinii, fie printr-o bază magnetică, în picioare pe o suprafață plană sau suspendată de un cârlig. Pentru aceasta, iW5R ar fi produsul dvs. la alegere, deoarece acest mini reflector este suficient de luminos pentru a vă lumina locașul motorului și vine, de asemenea, cu o lumină spot, astfel încât să o puteți folosi și ca lumină portabilă.

Pentru mai multe informații sau orice întrebări, contactați-ne prin ledlenser.com.ro

Share: