Lanterne Ledlenser recomandate pentru drumetie

Lanterne ledlenser pentru drumetie

Când plănuiți o aventură, indiferent dacă este vorba de drumeții sau camping, doriți întotdeauna să împachetați ușor, astfel încât să vă puteți bucura de natura din jur fără să vă faceți griji cu privire la transportul de echipamente grele. De asemenea, doriți să vă asigurați că aveți o sursă bună de lumină, chiar dacă nu intenționați să rămâneți undeva peste noapte, deoarece nimeni nu vrea să rămână blocat în întuneric.

Ledlenser a creat o serie de lumini grozave care se vor potrivi cu siguranță nevoilor dvs. în următoarea dvs. aventură în aer liber:

Lanterna de cap MH5

Acesta lanterna în doar câțiva pași simpli poate fi transformata într-o lumină multifuncțională. Sistemul său de montare încorporat este ușor de utilizat, iar clema de pe capul lămpii asigură fixarea pe cămașă sau centură, arătând cât de practica și versatila este, fiind astfel completarea perfectă la toate tipurile de activități în aer liber. Rezistența la apă și sistemul de focalizare avansată asigură că lampa va fi o opțiune excelentă pentru momentele în care aveți cea mai mare nevoie.

Felinarul ML6 

Doriți o lumină ușoară și compactă în caz de urgență? Lanterna ultra-compactă exterioară ML6 de la Ledlenser te-a acoperit. Este usoara si are un cârlig de prindere al corpului care vă permite să-l atașați la un rucsac sau să atârnați de o frânghie de cort, permițând o accesibilitate ușoară atunci când aveți nevoie de el. Cea mai recentă tehnologie de micro-prismă oferă lumină eficientă, fără strălucire și vizată, iluminând până la 750 de lumeni, oferind lumină atunci când aveți nevoie!

Lanterna de cap H5R Core

Aveți nevoie de o lanterna de cap compacta? Nu căutați mai departe, Ledlenser’s H5R este o lanterna puternica (pana la 500lm) dar ușoara (167 g) si care poate chiar să lumineze aproape un întreg câmp. Are funcții de lumină reglabile, producând cantitatea perfectă de lumină pentru a se potrivi nevoilor dvs. și are alte caracteristici, cum ar fi capul lămpii pivotante, o lumină spate și rezistență remarcabilă la praf și apă, plus faptul ca este reincarcabila. Ar fi o nouă completare perfectă a colecției de echipamente pentru următoarea aventură 

Lanterna P5R Core

Pentru o lanternă mică, ușoară și compactă, P5R are multă putere, până la 500 de lumeni de lumină și o lungime de 250m a fasciculului. Va fi sigur utila în următoarea călătorie. Nu numai asta, este mai bine pentru mediu datorită caracteristicilor sale de economisire a energiei și a acumulatorului reincarcabil. Acum, vă puteți bucura de natură, fără a lăsa niciun impact negativ asupra ei.

Lanterna de buzunar P2R Core

Căutați o lanternă de buzunar de înaltă calitate pentru a vă aduce următoarea excursie? Datorită Ledlenser P2R, nu mai trebuie să căutați. Este de dimensiunea perfectă pentru a fi atașat la cheie, buzunar sau geantă, iar sistemul său iconic de focalizare avansată vă permite să treceți rapid și fără probleme de la un reflector amplu de aproape până la un fascicul de distanță lungă concentrat puternic. Are doar 36 de grame și o lungime de 103 mm, așa că nu va fi o problemă de adus la următoarea dvs. ieșire, iar mecanismul său de focalizare rapidă devine este perfect in a orienta lumina acolo unde trebuie să vedeți cel mai mult. Această mica lanterna nu va dezamăgi!


Share: