Ledlenser Connect: control de la distanta a lanternei prin Bluetooth de pe telefon sau tableta

Spotul de construcție sau lanterna Ledlenser nu este la îndemână și doriți să setați lumina potrivită rapid? Acum puteți gestiona cu ușurință acest lucru prin intermediul smartphone-ului dvs.! Cu lanternele Ledlenser cu interfață inteligentă Bluetooth®  tot ce ai nevoie acum este această aplicație! Puteți să-l utilizați pentru a controla până la patru lămpi* în același timp, porniți și opriți fiecare de la distanță, reglați luminozitatea în mod individual și atribuiți lumina acestora.

In prezent lanternele compatibile cu Ledlenser connect sunt: MH11, ML6 Connect si iF8R (linkuri mai jos pentru aplicatia in IOS si Android)

 Mai multe informatii despre utlizarea aplicatiei gasiti aici: Ghid de utilizare si intrebari frecvente aplicatie LedLenser Connect

Informatii despre Ledlenser Connect pentru IF8R

Ledlenser connect iF8RUTILIZARE VERSATILĂ

Când profesioniștii sunt la locul de muncă, mai multe proiectoare de construcție sunt adesea folosite în același timp. Și acestea nu sunt întotdeauna la îndemână. Unele dintre ele atârnă la înălțimi amețitoare sau sunt pur și simplu în celălalt colț al camerei. Cu Ledlenser Pro Connect puteți controla până la patru lumini de construcție iF8R în același timp - și foarte comod prin intermediul smartphone-ului dvs. Munca în echipă este necesară la locul de muncă - de aceea aplicația poate fi utilizată pe maximum două dispozitive mobile în același timp. Nu trebuie să așteptați ca colegul dvs. să vă controleze lumina.

CONEXIUNE STRONG

Fiabilitatea contează în utilizarea profesională. Din acest motiv, raza de conectare în afara clădirilor este de până la 50 de metri. Vă rugăm să rețineți că gama poate varia în interiorul clădirilor. Dacă conexiunea se pierde (de exemplu, dacă se depășește intervalul), aceasta poate fi restaurată rapid folosind butonul de reîmprospătare al aplicației.

LUMINOSITATE VARIABILĂ

Puneți-vă întotdeauna locul de muncă în lumina potrivită: cu un total de cinci niveluri de luminozitate, puteți regla treptat puterea luminii de construcție folosind un glisor convenabil: Alegeți între 100%, 75%, 50%, 25% și 10%. Simbolul lămpii de mai sus arată dacă lampa este aprinsă. Pentru MH11 se poate controla chiar nuanta luminii datorita LED-ului RGB inclus.

NUME INDIVIDUALE

Individualizați-vă lămpile de lucru! Cu un singur clic, veți obține o prezentare generală a tuturor luminilor de construcție conectate iF8R. Aici puteți activa lămpile dorite și le puteți atribui propriile nume. Sfatul nostru: Denumiți spoturile individuale după locația lor. Alocarea este jocul copiilor.

Porniți acum și începeți!

Informatii despre Ledlenser Connect pentru MH11 si ML6

Ledlenser connect MH11Ledlenser Connect vă permite să controlați și să vă personalizați de la distanță lumina Ledlenser cu Bluetooth®. Aplicația vă permite să personalizați setările luminii dvs. și să creați profiluri personalizate cu lumina potrivită pentru aplicațiile dvs. Temporizatoarele vă permit să configurați când se va aprinde și opri lumina.

Compatibil cu MH11 / iH11R, telecomandă fără fir tip A și ML6 Connect WL.

Telecomandă fără fir și control direct:

Operați de la distanță lanterna Ledlenser cu aplicația Connect. Acest lucru vă va ajuta să aveți lumina corectă pentru orice situație, chiar și atunci când lumina nu este la îndemână, de ex. atunci când atârnă în cort sau sub tavan.

Personalizați-vă setările de lumină:

Utilizați aplicația pentru a combina rapid și ușor funcții ușoare care sunt potrivite pentru aplicațiile dvs. În maximum opt profiluri diferite, puteți crea și stoca setări pentru activitățile dvs. precum drumeții, camping, bricolaj și lucrul pe întuneric. Fiecare profil vă permite să configurați până la șase funcții de lumină, cum ar fi intensitatea luminii, culoarea sau funcții suplimentare, cum ar fi Optisense (în funcție de lampă). După trimiterea profilului la lampă, aceste caracteristici pot fi apoi setate direct folosind comutatorul lampii - chiar și fără smartphone. 

Lumina la momentul potrivit:

Această funcție vă permite să definiți când lumina se aprinde sau se stinge. Deci, puteți utiliza lumina pentru a vă trezi sau pentru a opri lumina după o anumită perioadă de timp pentru a economisi energia bateriei, de exemplu dacă adormiți. De asemenea, puteți alege dacă lumina ar trebui să se estompeze treptat pe măsură ce se stinge și să devină treptat mai strălucitoare atunci când se aprinde - de exemplu, pentru a vă trezi ușor.

Fii atent la timp datorită clipirii

Uneori este important să fii cu ochii pe timp - de exemplu în timpul antrenamentelor la intervale sau în anumite locuri de muncă pe întuneric. Vă ajută să nu vă uitați la ceas. Puteți programa Ledlenser să clipească după o anumită perioadă (interval) pentru a vă avertiza că a trecut o anumită perioadă de timp. Astfel, lumina activată va fi întreruptă în scurt timp. De exemplu. când a fost setat un interval de 10 minute, lumina va fi întreruptă la scurt timp la fiecare 10 minute. În plus, funcția de clipire inteligentă poate indica numărul de intervale care au trecut. De exemplu, la un interval de 10 minute cu clipire inteligentă, lumina ar fi întreruptă la scurt timp o dată după 10 minute, apoi de două ori întrerupt la scurt timp după 20 de minute (= perceput ca de două ori clipind scurt) și așa mai departe.

Actualizați Ledlenser Pro Connect în mod regulat și primiți întotdeauna cele mai recente funcții și îmbunătățiri.

Aveți întrebări, întrebări sau critici? Apreciem parerea ta:

https://www.ledlenser.com/support/

Disponibila în App Store: aplicația Ledlenser Connect pentru personalizarea inteligentă a modelelor dvs se poate descarca de la link-urile de mai jos.:

Share: