Lumini Ledlenser recomandate pentru gratar sau camping

Ledlenser pentru outdoor

Având în vedere situația actuală, din ce în ce mai multe persoane prefera campingul departe in natura, doar cu familia. Deci, dacă iubiti natura, trebuie să vă asigurați că locul de camping este bine iluminat, mai ales toamna sau iarna cand zilele sunt mai scurte, deoarece nimeni nu vrea să stea afară în întuneric, neputând să vadă oamenii cu care vorbește.

Luminile Ledlenser sunt o soluție excelentă pentru dvs. și sunt suficient de puternice pentru a lumina o zona campare de suprafata mare sau propria gradina. Sunt fără fir și au putere reglabilă, făcându-l lumina perfectă pentru orice eveniment social din exterior. Ultimul lucru de care aveți nevoie este cablurile de alimentare care rulează de-a lungul solului și potențialul este un pericol de călătorie, mai ales dacă există copii.

Avem 5 lumini de inundație uimitoare, cu dimensiuni variabile, dar produsele ideale pe care le-am recomanda pentru această ocazie sunt iF8R si frontala MH11.

Consultați mai jos mai multe detalii despre aceste lumini:

IF8R este cel mai mare reflector Ledlenser, care oferă un flux puternic la 4.500 de lumeni și care luminează cu ușurință un garaj dublu pentru mașini. Are 5 setări de lumină diferite, poate fi controlat prin Bluetooth și prin aplicația Ledlenser Pro Connect de pe telefon. Adică puteți regla nivelurile de luminozitate iF8R în timp ce stați la masa de masă în aer liber, nici măcar nu trebuie să vă ridicați și să pierdeți conversația.

Lanterna MH11 este reincarcabila si va este de foarte mare ajutor, cu luminozitate puternică și tehnologie remarcabilă pentru a susține orice activitate in lumină scăzută. Si aceasta ofera conexiune Bluetooth cu smartphone-ul si veți putea defini setări personalizate. În plus, MH11 este echipat cu un mod Boost de până la 1000 lumeni, cablu magnetic de încărcare, radiator din aluminiu, lumină frontală RGB, indicator de stare a bateriei și multe alte caracteristici de îmbunătățire a performanței

Share: