Cele mai bune lumini de folosit pentru aventurile tale cu cortul

 Lanterna Lampa Felinar Portabil LEDLENSER ML6 reincarcabila 750lm autonomie 70 ore

În timp ce faceți camping, este esențial să aveți o iluminare eficientă în interiorul cortului, mai ales în timp ce vă configurați spatele de dormit, saltelele cu aer sau în timp ce citiți o carte. Cu toate acestea, utilizarea felinarelor gigantice este depășită în această eră a iluminatului portabil.

În zilele noastre, există atât de multe alegeri excelente atunci când vine vorba de produse compacte și ușoare. La Ledlenser, alegerea noastre de top este ML6. Acest felinar este complet concepute pentru a fi compact, ușor și eficient.

ML6:

Lanterna ML6 este atât de ușoară încât o poți transporta oriunde și este lumina perfectă pentru aventurile cortului tău. Produce 750 lumeni de ieșire, dar puteți reduce, de asemenea, nivelurile de luminozitate prin 3 setări suplimentare de putere, în funcție de câtă lumină aveți nevoie.

Acest articol are și un sistem de reîncărcare magnetică, ceea ce înseamnă că poate dura 70 de ore dacă modul de reîncărcare redusă este activat. Cu toate acestea, poate funcționa și pe o singură baterie AA, ceea ce înseamnă că nu veți rămâne niciodată în întuneric.

Designul acestui felinar oferă un cârlig de carabină și o bază plată, astfel încât să poată fi accesat cu ușurință oriunde în cortul tău și are, de asemenea, un inel florescent în partea de jos pentru a-l face vizibil în întuneric. 

Acest felinar are, de asemenea, mai multe funcții în lumina roșie și albă și caracteristici suplimentare, cum ar fi modul SOS.

ML6 nu este doar un felinar reîncărcabil, ci acționează și ca o bancă de energie pentru a vă încărca dispozitivele inteligente în același timp.

Durata de funcționare de 70 de ore în modul redus și setările ușoare de reglare a luminii, inclusiv butoanele + și - fac din ML6 un felinar ideal pentru tabere lungi.

Acest model include, de asemenea, un cârlig și o bază magnetică, astfel încât să puteți așeza cu ușurință felinarul pe suprafețe metalice sau să le puteți agăța în cort.

În cele din urmă, protecția IP54 previne deteriorarea felinarului prin ploaie, deci nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la vreme!

Pentru mai multe informații vizitați www.ledlenser.com.ro

Share: